023-5830022 | 06-13933980

OOLABOO!

Eerst was er huidverzorging voor de buitenkant…. Tijden veranderen, nu is er Oolaboo
Onze huid is het grootste en belangrijkste orgaan van ons lichaam. Onze binnen en buitenwereld worden van elkaar gescheiden door de huid. Daarom is het essentieeel om de huid gezond te houden en optimaal te beschermen. Veel stoffen worden door de huid opgenomen, dus hoe natuurlijker die stoffen zijn, hoe beter het is voor je lichaam. Bovendien zijn natuurlijke stoffen complex samengesteld.
Ze bevatten ook dragerstoffen, die ervoor zorgen dat de moleculen efficiënt door het lichaam kunnen worden opgenomen. Synthetische stoffen(vaak gebruikt in cosmetica) missen deze eigenschap en moeten zodanig geconstrueerd worden dat ze dat ook kunnen.
Eenvoudig is dat niet en vaak werkt het ook niet. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat 70% van onze huidconditie word bepaald (door o.a voeding) van binnenuit. Cosmetische voedingssupplementen worden via het bloed aangevoerd en werken in de dieper gelegen lagen van onze huid. De lagen waar cremes niet kunnen komen. Cremes kunnen alleen werken op de bovenste lagen van de huid. Daarom geeft alleen een combinatie van ‘slikken en smeren’ het beste resultaat voor een mooie en stralende huid! Met die wetenschap is na intensief onderzoek Oolaboo ontwikkeld.
Binnenkort meer over Oolaboo!  28 & 30 November en 5 December ben ik op training om meer over dit mooie merk te leren. Ik ben super enthousiast en ik hoop jullie binnenkort ook!