023-5830022 | 06-13933980

Oolaboo

Waarom Oolaboo?
Oolaboo gelooft in schoonheid aan de binnen- en buitenkant, echte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan onze binnenkant als de buitenkant! Wat gezond is om te eten, is ook goed voor de huid. Dus gebruikt Oolaboo allemaal natuurlijke en plantaardige ingrediënten/werkstoffen! Oolaboo staat voor Resultaat, Natuurlijk, Veilig & Beleving.

Toch belangrijk om met jullie te delen is dat Oolaboo producten geen parabenen, minerale oliën, siliconen en ftalaten bevatten. Nu hoor ik jullie denken, dat zal best maar wat zijn dat eigenlijk.

Parabenen zijn conserveringsmiddelen, fijn dat deze bacteriën en schimmels doden maar ook doden zij vitamine en enzymen in een crème. Minerale oliën, geven de huid een plasticachtig laagje en verstoppen de poriën en dat willen we absoluut niet. Siliconen, Voelt fijn aan maar sluit de huid af en veel gebruik kan leiden tot allergieën. Ftalaten, zijn chemische stoffen en dat willen we niet op de huid.

Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat het eten van de juiste voedingsmiddelen, zichtbaar kunnen bijdragen aan een mooiere huid. Veel stoffen worden door de huid opgenomen, dus hoe natuurlijker die stoffen zijn, hoe beter het is voor je lichaam.

Natuurlijke stoffen zijn puur en zuiver en alleen afkomstig uit bronnen zoals groente, fruit, planten, en kruidenextracten.

Schoonheid komt ook van binnen!

Onderzoek heeft ons geleerd dat supplementen samengesteld met geselecteerde natuurlijke en actieve nutriënten zeer gunstig voor de huid en andere weefsels zijn. Specifieke voedingsstoffen voeden de cellen op een dieper niveau, ondersteunen de belangrijkste metabolische functies en spelen hierdoor een belangrijke rol in de gezondheid en schoonheid van het gezicht en lichaam.

Cremes  en andere huidverzorgingsproducten werken alleen op de bovenste laag(opperhuid). Supplementen kunnen ook iets betekenen voor de hydratatie, de elasticiteit, de stevigheid, de bescherming en het herstel van de huid vanaf binnenuit.

Saveguard Antioxidant nutritioneel protective once a day dose

Ageless 30+ anti-aging nutritioneel once a  day dose

Truffle indulgence 40+ premier nutritioneel trjuvenating once a day dose

Oil control skin regulating nutrition once a day dose

Inner strength Hair,Skin & Nail nutrition once a day dose

Oolaboo, Wat past bij jou?

Wipe off daily nutrition cleasing program – Verander je dagelijkse routine in een bijzonder reinigingsritueel

Oil control skin regulating nutrition program – Levert een waardevolle bijdrage aan het zuiveren en in evenwicht houden van een onzuivere huid.

Skin superb – Voedt de huid en camoufleert tegelijktijdig kleine imperfecties.

Saveguard Anitoxidant nutrition protective program – Investeer voor je dertigste in een mooie huid door het te beschermen tegen externe invloeden, die vaak zorgen voor de eerste teknen van huidveroudering.

Ageless + 30 anti aging nutrition program – Anti aging voedingsstoffen bevorderen de hydratatie van de huid en helpen rimpels en fijne lijntjes, die na je dertisgste onstaan, op tijd te verminderen.

Truffle indulgence + 40 premier nutrition rejuvenating program – ons meest luxueuze systeem met een extreem hoogwaardige samensmelting van truffel, uutwiller spätlauber(oude zwitserse appelsoort) parelpoeder en kaviaar. Dit systeem bevat stamcellen van Uttwailler Spätlauber, oolaboo gebruikt de stamcellen van deze groene appel om de hhuid te beschermen en huj weerstand tegen schadelijke invloede van buitenaf te versterken. Hierdoor wrodt de levensduur van de stamcellen van de huid verlengd en wodt de jeugdigheid van de huid behouden.

Beauty sleep recovering nutrition night program – Een goede nachtrust is niet alleen goed voor lichaam en geest. Tijdens onze slaap kan de huid zich herstellen. Beauty sleep stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen waardoor iedere nacht een schoonheidsslaap wordt.

Calm cleansing face oil – Is een zachte, voedende en kalmerende reiniginsolie- rijk aan anti oxidanten – dankzij een geavanceerde samenstelling op basis van japanse matcha thee.

Super foodies Pure comfort cream – Is een comfortabele voedende en beschermende gezichtscreme boordevol anit oxidanten.

Super foodies All over gentle scrub – Is een zachte gezichts- en lichaamsscrub voor alle huidcondities, speciaal aanbevolen voor gevoelige huidcondities.