Microblading Hoofddorp

Al jaren zijn wij de wenkbrauw speciliasten van Hoofddorp. Onze klanten komen van heel ver en dichtbij om de perfecte wenkbrauw te laten creëren. Soms gingen hier jaren overheen, om teveel geplukt haar weer terug te laten groeien, we gingen dan samen met de klant een heel traject in. Nu is de perfecte wenkbrauw een stap dichterbij, zonder dat dit tijd kost. Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up, die het verschil maakt voor jouw perfecte wenkbrauw!

Wat is Microblading? 

Microblading is de nieuwe trend op het gebied van permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk, echter ziet dit er een stuk minder natuurlijk uit dan het resultaat van de Microblading techniek.Bij Microblading wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek, waar permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd.

De haartjes worden door Cil aangebracht met behulp van een manuele pen. Wij maken gebruik van wegwerppennen en dat betekend dat wij 100% hygienisch te werk gaan.  In de manuele pen zijn ultrafijne steriele naalden op een rij geplaatst die de haartjes gemakkelijk kunnen aanbrengen. De wenkbrauw tattoo lijkt hierdoor als het ware 3D wat voor een natuurlijk effect zorgt.

Het pigment wordt onder de huid aangebracht in een vegende en vloeiende beweging. Microblading is hetzelfde als getatoeëerde wenkbrauwen alleen is het resultaat een stuk natuurlijker. De haartjes zijn dunner dan 1 mm, en alle haartjes worden in de haargroeirichting aangebracht.

Deze techniek van wenkbrauw tattoo is geschikt voor elk huidtype, etnische achtergrond en leeftijd.

 Het is ook belangrijk dat u samen met een expert eerst kijkt naar de juiste vorm wenkbrauwen voor uw gezicht. Wenkbrauwen kunnen u zelfs een natuurlijke facelift geven als ze de juiste vorm en dikte hebben.

109213FD-7C37-4529-89FF-A4FC3D1A612B.jpeg