Nieuwsbrief maand December

Ho ho ho Merry (ALMOST) Christmas babes!

Weten jullie nog dat we in januari begonnen met het versturen van een maandelijkse nieuwsbrief...?! Ongelooflijk en nu zijn we 12 nieuwsbrieven verder. Wat een geweldig jaar was het en wat is de tijd gevlogen. Voor ons een jaar waarin ons team behoorlijk is uitgebreid en we zoveel gezelligheid bij elkaar hebben gevonden. Zoveel nieuwe klanten (en jullie komen ook van steeds verder weg!), publiciteit, lieve cadeaus en bloemen voor allerlei gelegenheden, nieuwe behandelingen, 2 bingo's, tattoo dagen. Het was een geweldig jaar!! Ontzettend bedankt voor alle mooie en minder mooie verhalen, alle mooie kindjes die zijn geboren, alle kopjes koffie met jullie, alle lieve woorden die jullie over ons vertelden tegen vriendinnen en familie. Uit ons hart, heel veel dank voor alles <3 <3 <3

 

De Deals van december 

  • Lash lift & discount brows (verven + shapen) €70,-

  • Brow2go + gratis bovenlip €25,-

  • Shellac handen of voeten €17,50

  • Christmas Brazilian + oksels €42,50

  • Christmas Facial (60 min. op jouw huid aangepast!)€55,-

  • Spray Tan €19,50

  • Nieuwe set wimperextensions & Brow2go €82,50

 

Decembermaand

Op de achtergrond zijn wij super druk met de voorbereidingen voor december! Natuurlijk is de Bingo organsieren al in volle gang. Maar ook dit jaar gaan we er een feest van maken in de salon! We hebben de week voor kerst prosecco, jullie mogen lootjes trekken, we hebben heel veel eten, een gastvrouw iedere dag, extra openingstijden, kerstgeschenkjes, kerstmuziek. We kunnen niet wachten. We zijn al lekker aan het vollopen in de agenda, dus wacht niet te lang meer met boeken om teleustelling te voorkomen.

Tussen kerst en oud & nieuw zijn we gesloten om weer vol frisse moed het nieuwe jaar in te gaan!!

 

De Grote Beauty Bingo // Christmas Edition

Wat hebben we weer een leuke prijzen toegevoegd aan de bingo! Maison Sauvage cadeaubon (super leuke, nieuwe winkel in Hoofddorp), Restaurant Jones cadeaubon, Studio Present cadeaubon, 3 cadeaubonnen om te sporten met een hele, leuke personal trainer. Wat een verwennerij allemaal! En de pauze.... die wordt zo leuk!! Heb jij je kaartjes al??

 

Pat en Cil go back to school!

Pat gaat zick richten op Derma planning, het schaven van de huid met een chirurgisch mesje! Dode huidcellen en overtollig donshaar wordt verwijderd en je gezicht voelt weer glad aan en de make-up ziet er veel beter uit. We kunnen niet wachten om zelf in de stoel te gaan liggen.

Cil is enrom aan het genieten van microbladen en wil zich meer gaan specialiseren. Vanaf 10 januari start haar opleiding permanente make-up (eyeliners, wenkbrauwen en lippen), maar dan helemaal 2019! Dus met heel veel leven in het werk, zoals ze dat nu al laat zien met microblading. Heel natuurlijk. En wat voor ons heel belangrijk is met Zwitsterse pigmenten die 100% afbreken in de huid. Super veilig en gericht op de toekomst. Gelijk na deze opleiding gaat ze door, omdat haar grote droom de medische kant is. De verhalen van mensen die we nu helpen in de salon, grijpen zo aan. We willen hier meer mee. En dus zal Cil zich volledig gaan storten op tepels en littekens tatoeëren.

Nieuwe website

Met veel liefde heeft Cil haar eigen website ooit gemaakt. Hier krijgen we veel complimenten over (nog steeds), maar zelf vinden we dat het beter kan! Dus zijn we langzaam begonnen met het maken van een nieuwe site MET webshop!! Jullie zullen hier verder geen hinder van ondervinden. Maar wij vinden het super leuk om te vertellen!

 

Dit was hem dan, de laatste nieuwsbrief van het jaar. En al die heerlijkheid moet nog beginnen. We hebben er heel veel zin in!! We gaan jullie nog zien, dus het is nog een beetje te vroeg voor een gelukkig 2019 ;-)

XOXO

Our dreamteam

Olaf van Gastel