Nieuwsbrief maand November

Hello beautiful girls!

Het is weer tijd voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Met natuurlijk de Leaf Fall Behind // November Deals! We beginnen met onze nieuwtjes en info en dan kan je onderaan de deals terugvinden :-)

Feestdagen

Heb je al gezien dat we onze openingsuren hebben uitgebreid gedurende de feestdagen? Er zijn al veel girls die door hebben gepland tot de feestdagen, om teleurstelingen te voorkomen. Zorgen jullie ook alvast voor je plekje?

De Grote Beauty Bingo Christmas Edition

De kaartverkoop gaat ook deze keer suuuuper snel en we kunnen niet wachten tot 13 december! We hebben er zoveel zin in! En jullie enthousiasme, geweldig!! Heb je nog geen kaartjes, koop ze snel, want voor je het weet mis je ons feestje :-)

Wimperextensions

We willen hier toch iets over zeggen. Er worden momenteel zoveel wimperopleidingen aangeboden, ieder huis heeft een kamertje vrij om te wimperen, helaas niet altijd met de juiste motieven. We worden momenteel dus weer erg vaak gebeld om de wimperextensions van andere studio's op te vullen of te verwijderen omdat er ontstekingen ontstaan, de wimpers pijn doen of dat het werk gewoon niet mooi is. Dit is zeker GEEN shout out naar onze salon. Iedereen is natuurlijk vrij om een salon te kiezen die bij je past. Maar letten jullie op de volgende punten bij het maken van je keuze:

 • Is de salon schoon?

 • Worden de pincetten gereiningd?

 • Welke merken producten worden er gebruikt (Aliexpress biedt ook wimpers aan!)

 • Wat is de prijs? Een nieuwe set wimpers voor €35,- is niet realistisch gezien de tijd die erin gaat zitten (1 - 1,5 uur)! Met aftrek van belasting, inkoopkosten, etc zou je meer verdienen in een ontwikkelingsland. Prijs zou dus geen motief moeten zijn, het gaat om je ogen! 

 • Zijn er foto's, reviews beschikbaar bij de salon die je voor ogen hebt?

 • Kan je bellen/ mailen voor meer informatie?

 • Is de wimperstyliste opgeleid voor dit vak?

 • Kortom doe je research! Dit geldt eigenlijk voor alle behandelingen die aangeboden worden.

SELFIE WALL

WIj hebben in november een selfie wall staan! Take your selfie, tag ons op Instagram en/ of Facebook en get your brows done voor maar €10,-!!

En dan nu de DEALS baby:

 • Chinese Kruidenpeeling €62,50 i.p.v. €75,-

 • Lash Lift incl. GRATIS Brow2Go € 55,- i.p.v. €80.-

 • Frons of bovenlip Fibroblast €199,- i.p.v. €250,-

 • Microblading €295,- incl. GRATIS Lash Lift

 • Brow2Go (shapen en verven) + GRATIS bovenlip waxen

 • Upload your selfie on Instagram en/ of Facebook, tag us and get your brows done for just €10,- (shapen & verven) 

Chinese Kruidenpeeling // Wat is dat eigenlijk??

2B biopeeling is een biologische kruidenpeeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering. Deze biopeeling behandeling is gericht op het verwijderen van de dode huidcellen bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B biopeeling het afschilferingsproces (exfoliatieproces) van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten van de biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

Welk resultaat kunt u verwachten?

De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes.Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderd. Een spectaculair resultaat waarbij uw huid er direct goed uitziet. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar.

 

Xoxo

Your favorite glam squad

Olaf van Gastel