Nieuwsbrief maand Oktober

Dear beauty lovers,

De zomer maanden zijn helaas nu echt voorbij. We hebben het super druk gehad en hebben veel van jullie blij mogen maken met mooie wimpers en wenkbrauwen. Maar nu is het echt tijd voor oktober. Let autumn begin!

We hebben weer hele leuke deals voor jullie online staan, maar we beginnen de maandelijkse nieuwsbrief met de nieuwtjes :-)

Nog 94 dagen tot Kerst! 

Voor je het weet staat de onwijs leuke maar ook drukke maand december weer voor de deur. Wij gaan er net zoals afgelopen jaar weer een mega leuke en gezellige maand van maken. Om jullie allemaal party proof te kunnen maken is het erg fijn voor ons maar ook voor jullie om nu alvast je afspraken door te plannen tot en met december! Zodat je verzekerd bent van een plekje. Je kunt gemakkelijk je afspraken online inplannen via onze website. We gaan ook dit jaar extra open, ook op zaterdag! Het aangepaste rooster staat al online.

 

De Grote Beauty Bingo // Christmas Edition!

Op veler verzoek komt er een tweede editie van de 'Grote Beauty Bingo'! Nu alleen wel met een ander thema. Haal je pailletten jurk en glitter schoenen maar alvast uit de kast, want het thema wordt: glitter, glitter, goud, zwart en nog meer glitter. De Grote Beauty Bingo zal plaatsvinden op donderdag 13 december in Fokker (Hoofddorp). We hebben nog mooiere prijzen en speciale verrassingen op de planning staan, het wordt echt zo leuk, we kunnen niet wachten! De kaartverkoop is al begonnen, dus wil jij erbij zijn koop dan snel je kaarten bij ons in de salon (€25,- per stuk, 5 speelronden, incl. hapje en drankje). Je kunt je kaartjes ook online bestellen via de link --> Koop je kaartjes online hier komen wel servicekosten bij!

Chinese kruidenpeeling

Nu de zon minder schijnt en de huid een beetje schraal begint te voelen, is het weer tijd voor de Chinese kruidenpeeling. Het is een effectieve behandeling voor een acne huid, onzuivere huid, gevoelige/dunne huid, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, rimpels, verslapte huid en het is preventief verjongend.
De behandeling bestaat uit een reiniging, onzuiverheden verwijderen, Biopeeling, verzorgend masker en als afsluiting oogverzorging, speciaal serum en een dag- of nachtverzorging. Binnen 10 dagen wordt de huid volledig vernieuwd, waardoor er een heerlijk, frisse huid tevoorschijn komt!

Nieuwe producten in de salon

Misschien hebben jullie het al gezien, we hebben een aantal nieuwe producten in de salon waar we erg enthousiast over zijn.

BLOOMR Coconut Charcoal

De natuurlijke manier om je tanden witter te poetsen. Zelf gebruikten we dit product al een tijdje en omdat we er zo enthousast over zijn, leek het ons een leuke toevoeging in de salon!

De prijs per potje is € 29,95

SUGARBEAR Hair Vitamins

Naast het aantrekkelijke uiterlijk van dit product, zijn wij ook erg te spreken over de werking van deze heerlijke gummy bears (ja, zijn echt lekker!). Je haar groeit sneller en breekt niet meer af, dit kan iedereen wel gebruiken in de herfst-, en wintermaanden!

De prijs €29,95

 

 

 

Fall in Love Oktober Deals

  • Duo Lash lift €45,- p.p. i.p.v. €55,- p.p.

  • Lash Lift incl. GRATIS Brow2Go (shapen en verven) €55,- (normaal €80,-!)

  • Chinese Kruidenpeeling €62,50 (normaal €75,-!)

  • Duo Microblading €550,- 

  • Oolaboo Qucik Fix incl. 20% korting op een Oolaboo product naar keuze

  • Nieuwe set One by One wimperextensions incl. foam reiniger (speciaal voor wimperextensions) €80,-

  • Nieuwe set One by One wimperextensions incl. gel eyeliner (speciaal voor wimperextensions) €80,

 

Hope you'll like them :-)

 

Xoxo

Your favorite glam squad

Olaf van Gastel