Angel Slowjuicer
Alleen het beste van biologische groenten en fruit worden door Blend new day met de hand geperst met behulp van een slowjuicer. Het liefst zoveel mogelijk ongeschild, voor een optimaal resultaat. De Angel slowjuicer is volledig van roestvrij staal gemaakt en past een kneuzende, malende en persende handeling toe op de groenten en fruit. Vergelijkbaar met wanneer jezelf kauwt op het eten. Op deze manier blijven vitaminen, voedingsstoffen en enzymen beter behouden. Het resultaat? 'Levend sap' dat bol staat van allerlei belangrijke voedingsstoffen. Groentesappen = Precies wat jij nodig hebt.

Bio  logisch!
Alle sappen worden gemaakt van ongeschilde groente en fruit, allemaal biologische producten (SKAL gecertificeerd). Zonder tussenkomst van allerlei pesticiden en bestrijdingsmiddelen èn met meer voedingswaarde. 

400 gram groenten 
Dagelijks veel (400 gram) gevarieerde groente eten lukt niet iedereen elke dag, terwijl het zoveel gezondheidsvoordelen oplevert èn het tegelijkertijd ook weer een gezonder leven stimuleert. Met een flesje van Blend New Day heb jij jouw dagelijkse portie al binnen. Zo word gezond leven een stukje makkelijker.

Tegenwoordig heeft ons huidige voedsel niet meer de kwaliteit van vroeger. Daar waar vroeger ons groente en fruit werd verbouwd op een rijke bodem, wordt het tegenwoordig verbouwd op glaswol. Groenten en fruit staan niet meer in de volle grond, dit heeft alles te maken met het feit dat we het graag zo snel mogelijk zien opgroeien zonder allerlei ziektes en zo goedkoop mogelijk. Dit gaat alles ten koste van ‘van nature’ rijke voeding en dus ook ten koste van de o zo belangrijke voedingswaarden. Je moet tegenwoordig heel wat meer groenten en fruit eten om genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen dan een eeuw geleden.

Invriezen
Alles wordt direct op -20 graden ingevroren, zodat alle voedingsstoffen bewaard blijven.

Slow Juices

Slow juice is vers, koudgeperst sap (cold pressed juice). Ook wel levend sap genoemd. Met de slow juicer worden er heerlijke en gezonde slow juices gemaakt. Ook blijven met een slow juicer goede voedingsstoffen behouden. Terwijl ze bij bakken of koken verloren gaan. Het betekent dat er verse groenten en fruit gebruikt zijn en dat het sap niet gepasteuriseerd (verhit) is, waardoor het nog levende enzymen bevat. Juicen is een snelle manier om een gezonde dosis fruit en groenten binnen te krijgen, met alle vitamines, mineralen en enzymen, die je nodig hebt. Super goed dus! Er zijn enorm veel redenen om slow juices te drinken: het is gezond, het geeft je energie, je weerstand verbeterd, goed voor je huid en haar en nog veel meer.
We weten uit eigen ervaring dat het je welzijn positief beïnvloedt. Jij wordt er gewoon een stukje blijer van. Alleen al met een flesje slow juice krijg je veel voedingsstoffen binnen. Het drinken van slow juices is een gezonde, verfrissende en snelle manier om jouw dagelijkse portie vezels, vitamines en mineralen binnen te krijgen. 

De slow juices zijn verdeeldin 3 varianten: Sweet Juice is een combinatie van sappig fruit en verse groenten, Full Juice zijn vooral verse groenten, afgemaakt met een beetje fruit en Pure Juice zijn verschillende verse groenten in een smaakvolle combinatie.

Soepen

Soep is net zo oud als koken zelf

Soep eten is een makkelijke en heerlijke manier om extra voedingsstoffen, vocht en energie binnen te krijgen. De soepen zijn gemaakt van verse biologische ingrediënten. Ze zijn vegan-, lactose- en glutenvrij en natuurlijk bevatten ze geen conserveringsmiddelen. Ze passen daarom ook heel goed in een gezonde Paleo leefstijl aangezien ze zeer voedzaam en groenterijk zijn en veel goede antioxidanten bevatten. Wist je dat soep veel vezels bevat en daarom ook erg goed is voor je spijsvertering en je darmflora?

  • ✔︎ De soep is al geportioneerd door de 1 kops flesjes

  • ✔︎ De ingevroren soep is lang houdbaar, je hebt dus geen bederf

  • ✔︎ Hoe makkelijk wanneer je een drukke dag hebt en toch gezond kunt eten!

  • ✔︎ Makkelijk als lunch mee te nemen naar je werk


Onze soepen: Red Surprise | Courgette - broccoli soep | Pittige pompoensoep