Waarom Oolaboo?

Oolaboo gelooft in schoonheid aan de binnen- en buitenkant, echte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan onze binnenkant als de buitenkant! Wat gezond is om te eten, is ook goed voor de huid. Dus gebruikt Oolaboo allemaal natuurlijke en plantaardige ingrediënten/werkstoffen! Oolaboo staat voor Resultaat, Natuurlijk, Veilig & Beleving.

Toch belangrijk om met jullie te delen is dat Oolaboo producten geen parabenen, minerale oliën, siliconen en ftalaten bevatten. Nu hoor ik jullie denken, dat zal best maar wat zijn dat eigenlijk.

Parabenen zijn conserveringsmiddelen, fijn dat deze bacteriën en schimmels doden maar ook doden zij vitamine en enzymen in een crème. Minerale oliën, geven de huid een plasticachtig laagje en verstoppen de poriën en dat willen we absoluut niet. Siliconen, Voelt fijn aan maar sluit de huid af en veel gebruik kan leiden tot allergieën. Ftalaten, zijn chemische stoffen en dat willen we niet op de huid.

IMG_5064.jpeg

Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat het eten van de juiste voedingsmiddelen, zichtbaar kunnen bijdragen aan een mooiere huid. Veel stoffen worden door de huid opgenomen, dus hoe natuurlijker die stoffen zijn, hoe beter het is voor je lichaam.

Natuurlijke stoffen zijn puur en zuiver en alleen afkomstig uit bronnen zoals groente, fruit, planten, en kruidenextracten. 

IMG_7397.jpeg