Het grote voordeel van Shellac is dat het minimaal twee weken mooi blijft. De lak wordt uitgehard onder een UV-lamp. Voor een sterk, krasvrij en glanzend resultaat.
De behandeling duurt niet langer dan een half uur. De nagels worden in model gevijld en daarna gelakt met de gewenste kleur.

Shellac is niet alleen bijzonder mooi op vingernagels. Ook je voeten fleuren ervan op. We brengen Shellac ook aan op teennagels.
Geen gewapper meer. Je kunt na de behandeling direct je jas aantrekken, veters strikken, en je knopen dichtdoen zonder de nagellak te beschadigen. Wil je je gel- of acrylnagels ook ruim twee weken voorzien van een glanzende, mooie nagellak? Shellac is ook uitermate geschikt voor gel- of acrylnagels. Shellac bevat minder allergenen. De kans op een allergische reactie is daarom klein. Ook handig. Shellac biedt de nagels een natuurlijke beschermlaag.

Ben je toch na een week al uitgekeken op de kleur? Of had je liever die andere kleur gekozen? Je zit niet per se twee weken aan deze Shellaclaag vast. Het is makkelijk te verwijderen bij Petit beauty zonder dat de nagel word gevijld! Ook kunt u een gewone nagellak over de gellak lakken en verwijderen met remover zonder aceton. 

E0E1A2AC-EBEE-49AA-91CB-32A3D1818A90.jpeg